2. år i træk – Handelsinvest Fjernøsten får flot anerkendelse

Handelsinvest Fjernøsten har nu for anden gang fået en flot anerkendelse med Lipper Fund Award 2019 som bedste nordiske fond på fjernøstlige aktier.

For 2 uger siden modtog Handelsinvest prisen som “Bedste fondshus – Aktier” for andet år i træk. I går blev det offentliggjort, at Handelsinvest Fjernøsten har vundet Lipper Fund Award 2019 som bedste nordiske fond på fjernøstlige aktier – ligeledes for andet år i træk. Bag kåringen står Thomson Reuters.

From Lipper Awards from Refinitiv, @2019 Refinitiv. All rights reserved. Uses under licensee.

Først var det prisen som “Bedste fondshus – Aktier”. Nu følger prisen som den bedste nordiske fond på fjernøstlige aktier. Begge priser for andet år i træk. Selvom Handelsinvest har konkurrenter, der målt på formue under forvaltning er langt større, så har det ikke hindret Handelsinvest i at modtage nogle af de vigtigste priser for dygtig formueforvaltning.

Handelsinves Fjernøsten forvaltes af Handelsbanken Asset Management med Mikael Sens som porteføljeforvalter, der er en del af Asien-teamet, som nu igen er blevet anerkendt med en Lipper Fund Award.

Henrik Kragh, administrerende direktør i Handelsinvest, smilte stort sidste år, da de modtog prisen, og smilet er ikke blevet mindre: “Mikael Sens og Asien-temaet i Stockholm er meget dedikerede og dygtige. Det er så velfortjent, at han og temaet for andet år i træk anerkendes for deres arbejde og resultater. Det er vigtigt, at vi kan levere stabile afkast i den gode ende af skalaen til vores investorer – dejligt at det er lykkedes. Prisen for såvel Handelsinvest Fjernøsten som “Bedst til aktier” er jo netop tildelt på baggrund af de seneste 3-5 års resultater og ikke et lucky punkch,” udtaler Henrik Kragh.

Vi er meget stolte af at blive kåret som bedst på fjernøstlige aktier af en vigtig aktør som Thomson Reuters. I vores daglige forvaltning af Handelsinvests fonde er det vores mål at skabe et langsigtet merafkast til glæde for Handelsinvests investorer. Netop i det lys er kåringen et attraktivt skulderklap for vores langsigtede måde at tænke forvaltning på,” siger Michael Kristiansen, chef for Asset Management i Danmark.