Flotte resultater i Handelsinvest

Refinitiv Lipper Award igen i 2020

 

Handelsinvest har igen i år modtaget en Refinitiv Lipper Award for resultaterne i vores Fjernøstenfond. Awarden tildeles den fond der over en 5 årig periode, viser de bedste resultater indenfor den kategori eller geografi, der investeres i. Det er 3. år i træk, vi modtager denne award.

Du kan se awardbeviset her.

 

5 stjerner uddelt af  Morningstar

 

Tilbage i 2017 etablerede vi 4 nye fonde, der alle investerer i et mix af obligationer og aktier. Morningsstar tildeler stjerner til alle fonde, der er mere end 3 år gamle og vi har således netop modtaget de første stjerner i de 4 ”nye” fonde. Og alle 4 fonde har modtaget det højest mulige antal stjerner – 5 stjerner.

 

Det er vi naturligvis meget stolte af og især fordi tildelingen er baseret på 3 års performance, hvor der tages højde for, hvor høj en risiko der tages , når der investeres. Så at modtage 5 stjerner uanset om der investeres med lav risiko eller høj risiko taler for sig. Det er Handelsbanken Asset Management, der er rådgiver på fondene og Head of Asset Management Michael Kristiansen fortæller, at den solide performance blandt andet kan tilskrives det rigtige mix af aktiver og et godt mix af aktiv og passiv forvaltning, tilpasset markedsudviklingen i perioden. På den korte bane har Handelsinvests bæredygtige profil og dermed blandt andet fravalg af investering i fossile brændstoffer haft en positiv effekt på afkastene.

 

Vi synes også det skal nævnes, at fondene Fjernøsten og Danmark ligeledes har 5 Morningstarstjerner efterfulgt af fondene Nordamerika og Verden med hver 4 stjerner.

 

Hvis du vil vide mere, er du meget velkommen til at kontakte en af vore distributører www.handelsbanken.dk og www.nordnet.dk.