Handelsinvest mix-afdelinger

Handelsinvest mix er et helt nyt investeringsprodukt

Køb Handelsinvest mix-afdelinger i perioden den 16. januar – 27. januar 2017 og spar kurtagen. Er du interesseret, finder du tegningsblanketter i tabellen længere nede på siden, som udfyldes og afleveres i en Handelsbanken filial.

Enkel og overskuelig investering til dig der mangler tiden eller lysten til selv at investere, men gerne vil have muligheden for afkast.

Med Handelsinvest mix investerer vores eksperter for dig, og du investerer i et mix af både aktier og obligationer elller andre investeringsforeningsafdelinger og ETF’er.

Hvorfor vælge Handelsinvest mix?

  • Nemt og hurtigt – vores eksperter investerer for dig
  • Stor spredning af risikoen
  • Ingen minimumsgrænse – du kan investere for få penge
  • Invester for frie midler, pensionsmidler eller selskabsmidler
  • Sælg, når det passer dig
  • Udbytteandele

Professionel pleje

Vores eksperter overvåger dagligt markederne og foretager investeringerne for dig. Afdelingerne bliver forvaltet nøje på baggrund af vores forventninger til markedsudviklingen, og du behøver derfor ikke selv at være aktiv.

Vælg ud fra din tidshorisont og risikoprofil

Det er vigtigt, at du selv er med til at sætte rammen for din investering, da al investering er forbundet med en risiko. Du kan derfor vælge mellem fire forskellige typer Handeslinvest mix, der afspejler forskellig risiko. Du bør vælge den type, som passer til din risikovillighed og tidshorisont.

Handelsinvest mix findes i fire risikogrupper: Defensiv 10, Defensiv 30, Offensiv 60 og Offensiv 80, hvor tallet angiver udgangspunktet for andelen af aktier.

Defensiv 10 har det laveste afkastpotentiale men også den laveste risiko med en aktieandel på 10% og obligationsandel på 90% som udgangspunkt. Risikoen stiger for hver type, og Offensiv 80 har dermed det største afkastpotentiale men også den højeste risiko med en aktieandel på 80% og obligationsandel på 20% i udgangspunktet.

Tegningsblanket
Defensiv 10 DK0060774479 Defensiv 10 tegningsblanket
Defensiv 30 DK0060774552 Defensiv 30 tegningsblanket
Offensiv 60 DK0060774636 Offensiv 60 tegningsblanket
Offensiv 80 DK0060774719 Offensiv 80 tegningsblanket

Læs prospektet her.

Produktblad

CI-dokumenter