Om Handelsinvest

Handelsinvest tilbyder en bred vifte af investeringsmuligheder, lige fra danske obligationer til udenlandske aktier. Endvidere er der også mulighed for at investere i mix-afdelinger, som er et mix af aktier og obligationer. Investeringerne er skatteoptimeret for både private formuer, selskaber og pensionsopsparinger. Investering for virksomhedsordning (VSO) er det muligt at investere i to mix-afdelinger, der er akkumulerende.

For at sikre en kvalificeret rådgivning på de enkelte markeder benytter Handelsinvest en række eksterne rådgivere. På den måde har vi specialister på alle områder og mulighed for at agere som en langt større organisation. Det giver dig som investor de bedste kort på hånden! Og leverer en rådgiver ikke den ønskede vare, får de det “røde kort”. Du kan læse mere om vore rådgivere her.

Fem personer er beskæftiget med den daglige administration. Handelsinvest forvalter en formue på ca. 17,8 milliarder kroner for foreningens cirka 13.000 medlemmer.

På den måde har vi fordelene fra den lille og fleksible organisation og de samme muligheder som en stor international institution.

Investeringsforeningen Handelsinvest blev stiftet i juni 1990.